B-girl

P.

God morgon. Idag är det onsdag, vi har snart samhäll - svenska - religionsprov.
Men det är inte det enda. Det är ju så att det är den 28e idag vilket betyder att jag hamnat i en mellanålder - 19 år. Det hade ju varit lite roligare om man blev 20 direkt eller så. Vem vill vara 19 egentligen. Dock kanske man behöver en jobbig mellanålder till ett år som kommer att kännas lite som ett jobbigt mellanår. (Borde mellanålder och mellanår sitta ihop?) För det känns lite som att det kommer bli på det viset. Ingen mer skola, antagligen inget jobb, antagligen ingenting. Huuh. Lite depp så där på morgonkvisten.

Igår kväll blev det lite fir-mys med flickorna hemma hos Klara. Pratade, kollade på tv, drack vin, åt tårta och massa smått och gott. Fin fint. Sedan måste bussen ha kommit på tok för tidigt för vi var där när den skulle ha gått. Hatar dem där jeflans bussarna. Tur att moi har min André. På tal om det så firar vi två år idag med. Tänk så det kan bli.

Cosmic egg,Precis så där vill jag ha det nu.

Oss emellan,

P.

Fan.
Hur svårt kan det vara.
Vi har nationelaprov i svenska nästa vecka och jag sitter och försöker skriva ett tal. Ett. Jag har börjat på tre olika i samma ämne och kommer ingenstans. Det finns inga ord längre. I alla fall inga som passar in i min text. Som passar till vad jag vill skriva. Vad nu det är.

Jag kanske borde hitta på något nytt.

Jävlafittkukapsjefel.

Det känns som att vi varit i skolan hela veckan. Det har vi förstås, men typ dygnet runt. Nästan.
Det har blivit fruktansvärt långa dagar då PA inlämningen var idag och vi har varit en aning sega på den fronten. Så jag är trött vilket är planen. Jag brukar skriva allra bäst när jag är lagomt trött. Lite så där vimsigt, djupt och halvkonstigt. I vissa fall kan det bli ganska så bra.

Oss emellan är i alla fall temat på årets prov. Ganska lätt egentligen. Väldigt lätt faktiskt. Alla har ju en relation till någon eller i vilket fall som helst något (om man har lite otur). Jag måste då vara sämst.

Sedan kan man ju fråga sig varför jag sitter här och pillar och inte på det andra "pappret" som jag borde. Det kan man undra ja. Hm...

Ett plus som är värt att tillägga är att vi fixat flak! VI! MP3B! WOOOHOO. Det kunde man aldrig tro! Plus att vi bestämt tema för brännbollen. Hippie it is! Har legat på riktigt hårt nu faktiskt. Yey.


Give me strenght,

Vet ni vad jag lyckades med idag?
Jag tvättade min mobil - i tvättmaskinen.
Tyckte den var lite lagomt skitig.
MHM.
Inge vidare kul egentligen. Bara lite. Som tur är var den nog redan lite halvt på väg att lägga av och en ny stod ganska högt upp på min lista att köpa saker. Om jag nu haft en sådan då förstås. Det roligaste är att mor hade en precis likadan som hon också tyckte var smutsig och slängde in den i tvättmaskinen. Så jag skrattade åt henne då! Payback is a bitch.

Imorgon blir det att köpa en ny i alla fall. Jag hade som tur var en gammal skit som fortfarande inte riktigt gjort sitt. Jag är ju så dålig på det här med att komma ihåg nummer. Nu ska jag fan i mig börja skriva viktiga nummer i en liten bok eller något! Inte i någonting elektroniskt i vilket fall som helst. Inget att lita på.

Så imorgon ska mor och jag övningsköra till Valbo och införskaffa en ny liten kompis och sedan måste jag nog prata med flickorna om hur det blir där på kvällningen! Det är ju Elins tur att fylla år så det blir utgång igen. YEY.


You have goosebumps,

S.

Jahaja, då har man hunnit med att fylla år också, känner hur lederna börjar värka..
På söndag är det Elins tur att bli gammal och gaggig med mig, nästa vecka står Nanette på tur och sist men inte minst så ska Petra också få bli gammal tant med oss!

Name the Pet förra onsdagen var fint som smööör.
Stötte ihop med vår gammla svenska lärare, eller medhjälpare eller vad fan han var, så hela kvällen blev jättesnurrig för jag kunde aldrig riktigt placera honom, utan trodde han var en annan svenskalärare vi hade. HAHA


Nu funtas det på om man faktiskt ska göra något efter alla dessa timmar man bara legat här som ett dött as..
Måste gå och köpa brööööd. Och det ska göras innan Julia hör av sig och vi ger oss av mot Klara. Åååhhhhhhh, vad jobbigt det blev!


DingalingaLena,

P.

Så var det påsklov också. Men vad är liksom påsken?
Man åker runt och äter och får godis (pengar om man har tur).
Sen är det inte mycket mer, i alla fall inte i vår familj.
Eller just det. Mamma hade lagt en lite vårig duk på bordet också.

Just förtillfället sitter jag i sängen och redigerar smörgåstårtor.
Lika kul som det låter ska jag få be att tala om.
Men blir det en London resa utav det så!

I rummet bredvid sitter syster och halvgråter för att datorn är laaaaagomt seg och hon inte fick ha min längre. Hennes är nämligen på lagning, eller liknande.

Mer än så händer det faktiskt inte. Tragiskt.


Birthday girl!

P.

Alldeles precis nyss så blev Simone 19 år.
Eller i alla fall nästan.
Hon är ju inte direkt utploppad direkt på tolvslaget.

Så grattis till henne!
GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dagen då pressbyrån tog mina pengar,

S.

Kuuuuuuuuuuuuuuul
känns det när man märker att pressbyrån har dragit sisådär en hunka för mycket.
Ta mina pengar ni bara, gööööör deeeet, för jag behöver dom ju inte alls!

RSS 2.0